tirsdag den 13. oktober 2015

Hvide græskar


Så fik jeg pludselig en ny ide.
At støbe GRÆSKAR med blonder og male dem hvide.
Syntes selv de er blevet enormt dekorative.
De lyser op i den gylden brune natur og skaber masser af lys og GLÆDE ved indgangen.Jeg tror ikke det er de sidste jeg støber af dem. ELSKER de smukke mønster og rustikke look.
Selv de almindelige støbte GRÆSKAR ser enormt søde ud med en gang maling og dejlige bånd.
Syntes det er blevet rigtig fint PYNTET op ved kælder indgangen.
Nu kan gæsterne atter nyde deres velkomst!
Rigtig fantastisk DAG ønsker jeg til jer alle

Charlotte
6 kommentarer:

 1. DU er da bare for oppfinnsom og kreativ!!Jeg blir stadig imponert!!!!! Har det samme problemet som deg,hvite gresskar er ikke å finne.Skal jammen se om jeg finner frø på nettet så jeg kan dyrke mine egne neste år.De andre gresskarene her i Norge er dessuten forferdelig dyre,så man kan ikke fråtse og kjøpe i mengder slik man skulle ønske!Så at du har støpt dine egne er jo genialt!!!!Og så lekre som de ble :)))) Ser i innlegget under også at du har pyntet helt nydelig...til neste år skal jeg også pynte fint utenfor huset,vi er nå i gang med vinterhage og når den er ferdig ser jeg for meg hvordan det skal pyntes til hver årstid :))))
  Takk for inspirasjon!!
  Toveklem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for dine skønne ord Tove. Dejligt at mit indlæg kan inspirere dig. Du må endelig igang med at støbe så du har masser af græskar næste år.
   Glæder mig sådan til at se din vinterhave. Den bliver så smuk er jeg sikker på. Du har ihvertfald lagt mange tanker bag. Så det kan kun blive usandsynligt flot:)
   Rigtig fantastisk dag

   Charlotte

   Slet
 2. Hvor er de blevet yndige dine græskar. Så fin en idé igen fra dig, du er altså en ener. Er det kalkmaling du har brugt ? Tænker jeg har nogle jeg støbte sidste år med mønstrede nylonere. De blev rigtig fine men lykkedes aldrig at hive strømperne ordentlig af. Så med en gang maling er de jo pludselig klar til brug, så tak for det :) Rigtig skøn dag til dig i det smukke vejr :)
  Majbrit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Majbrit. Jeg er så glad og tilfreds med mine græskar. De har fået det helt rette look som jeg søgte. Tror der skal støbes et hav til næste år:) De er malet med almindelig mat væg maling. Har erfaret at det går hurtigere med at få den rette patina med den maling:)
   Håber dine "aflagte" græskar kommer til sin ret med hvid maling. Lyder super flot i al fald. Der gav du mig en ide. Mønstret strømpebukser!
   Rigtig skøn onsdag

   Charlotte

   Slet
 3. Your pumpkins are so pretty xo

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you Sea Cottage :)
   Happy day to you.

   Charlotte

   Slet